Vidámra, játékosra sikerült a gyereknap

A szeles - bár napos - idő ellenére nagyszerűen sikerült a tegnapi gyereknap. Kata animálásával végig gyerekkacagástól zengett a Sziki, jókedvből nem volt hiány. Jó kis futkosós akadályversennyel kezdtek, majd a kincskereső játékkal folytatták. A napon ugyan megolvadtak kincsek (csokiszeletek) mire megtalálták őket, de sebaj, mélyhűtőbe téve gyorsan fogyaszthatóvá váltak - bár tény hogy kissé fura alakjuk lett :). A jégköpő versenyre is nevezett az összes gyerek - ki közelebbre, ki messzebbre köpte, de az apukák tették a legjobban: belepottyantották lányaik felsőjébe, hadd olvadozzon ott! Ebédre egységesen bolognai spagettit kapott mindenki - ez azért is volt kitűnő választás mert utána úgy látszott mintha tucatnyi kisvámpír ülne az asztalnál.


A kihagyhatatlan kókuszgolyó készítése se maradt el, a felnőttek legnagyobb örömére (ők ugyanis rögtön befalták). Ezután a sóliszt formázása során a gyerekek ki tudták élni művészi hajlamaikat - a fantáziájuk alaposan el is szabadult, nagyszerű, már-már műalkotások készültek. Lazításként vízibombákat gyártottak, ezek bevetése során nem volt kegyelem, senki nem maradt szárazon. Meglepetésként a banánevő verseny zárta a programokat - ki mint bírta, olyan technikával falta (természetesen hátratett kézzel).  
A végén a jól sikerült móka elismeréseként szó szerint mindenki megveregette mindenki vállát. Fakultatív trambulinozás után, a nap zárásaként a kis csapat újra összegyűlt és elégedetten nyugtázta hogy a rekeszizmuk kellően kifáradt az egész napi sok nevetéstől!